Vi hjälper dig på vägen

Tvättstugan är viktig för att skapa ordning och reda hemma. De flesta av oss tillbringar många timmar med tvätt och klädvård varje vecka, men ändå har platsen där vi gör det hamnat lite i skymundan när vi inreder och planerar våra hem. Det vill vi ändra på – vi tycker att det är dags att tänka mer på tvättstugan!

LÅT OSS INSPIRERA DIG

Börja med att samla på dig inspiration och kunskap om hur andra gjort och få idéer om vad du kan göra i din egen tvättstuga. Bläddra i vår Tvättstugekatalog, följ oss på Instagram och ta del av inspirerande miljöer här på vår hemsida. Du är också välkommen till någon av våra återförsäljare eller någon av våra egna utställningar i Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Uppsala och Vedum.  

TREVLIGA OCH FUNKTIONELLA RUM 

I all vår tvättstugeinredning ligger fokus på att skapa funktionella rum där det är trevligt att vistas, och där både de synliga och osynliga lösningarna gör inredningen till en praktisk vardagsdröm. 

HJÄLP HELA VÄGEN

Det är mycket att tänka på när du ska köpa en ny tvättstuga. Våra återförsäljare hjälper dig med hela processen – från att planera och välja till att leverera och montera. 

HÅLLBARA OCH PERSONLIGA VAL

Vi ger dig massor av valmöjligheter vad gäller stil, material och kulörer, så att du kan få din drömtvättstuga. Våra produkter har en hållbar design som är personlig, aktuell och långsiktig.

VI LEVERERAR MONTERAT

Våra skåp levereras monterade och klara för uppsättning, med några få undantag. Vi har en hög leveranssäkerhet och du får exakt information om när dina produkter kommer

KOMPLETTERING

I vår webbshop är det enkelt att komplettera ditt kök, badrum, tvättstuga och garderober med tillbehör.