Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Molly valnöt/Edit naturvit F92.
HANDTAG Pushfunktion, 31036 Akleja cc 128 läder brun/krom.
BÄNKSKIVA Laminat Ipanema vit, 30 mm.
BLANDARE OCH DISKHO Arman 984 krom, Baltic 745 D-LWT.
VITVAROR Electrolux.
GOLV Baseco furugolv Modern vit.
VÄGGAR NCS S 3009-Y14R.

Molly valnöt Edit naturvit NYHET!
Mer info om denna miljö

Molly valnöt Edit naturvit NYHET!

Här kombinerar vi luckan Molly i valnöt med luckan Edit i nya kulören naturvit för att skapa balans mellan mörka och ljusa nyanser. Ett stilrent och samtidigt varmt kök byggt för gemenskap med familj och vänner. Nischen med dekorsidor i valnöt och linjär belysning är en fin detalj som matchar den lyxiga möbelkänslan i sittbänken och bänkskåpen.

Boka köksmöte

Skapa ditt eget kök Boka tid för ett personligt möte

Film

Se mer - Nyheter

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Molly valnöt Edit naturvit NYHET!

 • EK NATUR

  EK NATUR

 • VALNÖT

  VALNÖT

 • EK VITPIGMENTERAD

  EK VITPIGMENTERAD

 • EK SVARTPIGMENTERAD

  EK SVARTPIGMENTERAD

EK NATUR

Skötsel

Generellt gäller att du rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. 

 

Molly luckval

Fanerad lucka av 20 mm spånskiva med en 2 mm massiv mjukt rundad träkant runt hela luckan. Levereras i ek vitpigmenterad, ek natur och valnöt som är Svanenmärkta samt ek svartpigmenterad. Stående trämönster på luckor och lådfronter. Finns också i vitrin med klarglas eller gråtonat glas, kan även kombineras med vitrin Ester. 

En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

Luckprofiler_Molly.jpg

Prisgrupp ek natur 5, ek vitpigmenterad och ek svartpigmenterad 6, valnöt 9 / Kantprofil
 

Svanenmarkt_licVedum_RGB_webb_99x100.jpg Ek natur, ek vitpigmenterad och valnöt. (Ej ek svartpigmenterad)

 

 • F20 VIT NCS S 0500-N

  F20 STD

 • F44 GRÅ NCS S 3000-N

  F44 BAS

 • F58 VARMGRÅ NCS S 2502-Y

  F58 BAS

 • F49 BETONGGRÅ NCS S 5502-Y

  F49 BAS

 • F79 SANDBEIGE NCS S 4005-Y20R

  F79 BAS

 • F92 NATURVIT NCS S 1002-Y20R

  F92 ACC

 • F78 MELLANGRÅ NCS S 4500-N

  F78 ACC

 • F59 ANTRACITGRÅ NCS S 6500-N

  F59 ACC

 • F82 ÅSKBLÅ NCS S 6010-R90B

  F82 ACC

 • F88 LINNEBEIGE NCS S 2005-Y20R

  F88 ACC

 • F87 HAVREGUL NCS S 3020-Y20R

  F87 ACC

 • F89 DIMGRÖN NCS S 4005-G80Y

  F89 ACC

 • F84 SKOGSGRÖN NCS S 6005-G20Y

  F84 ACC

F20 VIT NCS S 0500-N

Skötsel

Rengör luckorna med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Kom ihåg att aldrig använda rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har en slipande effekt. 

Edit luckval

Målad lucka av 19 mm MDF-board med ram och slät spegel, mjukt rundad kant. Levereras i alla kulörer mot kulörtillägg med några få undantag. Finns också i vitrinlucka med klarglas eller gråtonat glas, med eller utan spröjs.

När du köper kök från Vedum kan du, med några få undantag, välja kulör från hela NCS-skalan. Vi delar upp våra kulörer i standard (STD), bas (BAS) och accent (ACC). Standard kan du alltid välja kostnadsfritt. Bas och accent har olika kulörtillägg. Övriga NCS-kulörer har utöver kulörtillägg en startkostnad. Välj någon av de kulörer du ser här eller din egen personliga favorit. Oavsett vilket har luckorna en vacker, beständig och lättskött yta. Självklart använder vi miljövänliga färger utan kadmium och bly. Tänk på att fläckar och repor upplevs mer synliga på svarta och mörka kulörer. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

Luckprofiler_Edit.jpg
Prisgrupp 5 / Kantprofil

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar här.

 

 


Hitta rätt tillbehör till ditt kök. Se alla våra handtag, blandare, belysning, lådinredning och mycket mer.

Välj en arbetsyta som passar dig. Vi har bänkskivor i natursten, massivt trä, kompositsten, akrylsten och laminat.

Vi planerar och bygger kök varje dag och hjälper dig gärna på vägen till ditt drömkök. Här har vi samlat tips och råd kring förberedelser, planering och mycket annat.