Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Ester vitpigmenterad ek.
HANDTAG 31035 Aster CC 128 svart/krom.
BÄNKSKIVA OCH STÄNKSKYDD Kompositsten London grey, 30 mm.
BLANDARE OCH DISKHO Arman 887 krom, Frame FR520.
GOLV Fiskbensparkett ek.
VÄGGAR NCS S 2002-Y. 

Mer info om denna miljö

Ester vitpigmenterad ek

Ett ljust kök med naturlig träkänsla och eleganta linjer. Här har vi valt att kombinera luckan Ester i vitpigmenterad ek med vitrinluckan Molly för att ge det klassiska uttrycket en modern touch. Matbordet i den öppna planlösningen kompletteras med en smart liten köksö med extra arbetsyta och ett par sittplatser. Perfekt för både enkla middagar och läxläsning.

Boka köksmöte

Skapa ditt eget kök Boka tid för ett personligt möte

Se mer - Nyheter

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Ester vitpigmenterad ek

 • ESTEREK

  EK

 • VALNÖT

  VALNÖT

 • EK VITPIGMENTERAD

  EK VITPIGMENTERAD

 • EK VARMGRÅ

  EK VARMGRÅ

 • EK BETÅNGGRÅ

  EK BETONGGRÅ

 • SVARTPIGMENTERAD EK

  EK SVARTPIGMENTERAD

Skötsel

Generellt gäller att du rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. 

Ester luckval

Spegellucka med ram i 19 mm massivt trä och fanerad spegel, svagt rundad kant. Levereras i ek vitpigmenterad och ek natur som är Svanenmärkta samt ek svartpigmenterad, valnöt eller ek täckmålad i varmgrå eller betonggrå. Stående trämönster på luckor och lådfronter. Finns också i vitrin med spröjs och klarglas eller gråtonat glas, kan även kombineras med vitrin Molly. 

En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

Luckprofiler_Ester.jpg

Prisgrupp ek natur 8, ek vitpigmenterad och ek svartpigmenterad 9, valnöt 10 / Kantprofil
 

Svanenmarkt_licVedum_RGB_webb_99x100.jpg Ek natur och ek vitpigmentead. (Ej ek svartpigmenterad, täckmålad ek eller valnöt)

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar här.

 

 


Hitta rätt tillbehör till ditt kök. Se alla våra handtag, blandare, belysning, lådinredning och mycket mer.

Välj en arbetsyta som passar dig. Vi har bänkskivor i natursten, massivt trä, kompositsten, akrylsten och laminat.

Vi planerar och bygger kök varje dag och hjälper dig gärna på vägen till ditt drömkök. Här har vi samlat tips och råd kring förberedelser, planering och mycket annat.