Tidlöst och sobert med skräddarsydd förvaring

Badrumsserie med en egen klar, tydlig och stolt röst.

Produkter i bild:
Mezzo 630
Datum:
Maj 2017

Badrumsserien Mezzo är designad för Vedum av Jesper Ståhl. Namnet är hämtat från musikvärlden och syftar på seriens balans mellan ytterligheter och starka fokus på det väsentliga. En medelväg som står för ett helt eget uttryck. Tvättstället, som utmärks av den markerade kanten, är generöst men samtidigt lättplacerat, eftersom djupet är lite mindre än vanligt. Till serien har Jesper Ståhl även designat luckan Line med dynamiska snedfrästa spår. En badrumsserie med en egen klar, tydlig och stolt röst.

Läs mer om Mezzo 630

– Tidlöst är trendigt, speciellt när man adderar så många personliga lösningar som vi gjort här, säger Vedums marknadschef Marianne Färlin.

Badrumsserien Mezzo har en helt egen röst. Namnet är hämtat från musikvärlden och syftar på seriens balans mellan ytterligheter och starka fokus på det väsentliga. 

Nu använder Vedum serien för att skapa ett tidlöst och ombonat badrum med skräddarsydd förvaring.

– Klassiska, gedigna material och hög kvalitet i både funktion och design är alltid rätt. Här har vi dessutom kompletterat det tidlösa uttrycket med personliga och skräddarsydda förvaringslösningar, säger Marianne Färlin. 

Ett exempel är högskåpet Plus som har ett praktiskt fack på insidan av luckan för småsaker och en invändig låda. Som pricken över i:et finns det nya spegelskåpet Premium med praktisk förvaring och bra LED-belysning.

– Med Mezzo har vi lyckats föra samman Vedums olika värden, så som design och personlighet å ena sidan och funktion och användbarhet å andra, säger Marianne Färlin.

Mezzo_630_1170x780_animation_lada.gif

Extrautrusta med fler prylfack i översta lådan.

Jesper Ståhl, designer bakom Mezzo berättar:

"När jag designade badrumsserien Mezzo ville jag hitta en form som uttrycker själva kärnan i vad ett tvättställ är. Det handlade inte om att ta ut svängarna och vara spektakulär eller nöja sig med det basala, utan att finna en väg däremellan. Det som utmärker tvättstället är den markerade kanten, som är inspirerad av formen på en porslinskopp, och att jag började med de små formaten och arbetade mig uppåt. Det har gjort att symmetrin och linjerna håller ihop på ett fint sätt. Tvättställen är generösa men ändå lättplacerade, eftersom jag valt att göra dem lite grundare än vanligt." 

 

Mezzo_630_1170x780_1.jpg

Mezzo porslinstvättställ tjocklek 60 mm, design Jesper Ståhl.

 

Mezzo_630_570x855_spegelskap.jpg

I fokus Det nya spegelskåpet Premium är ett smycke i badrummet, samtidigt som det ger praktisk förvaring och bra ljus med LED-belysning i tak, sidor och på undersidan. 

Mezzo_630_570x855_vaxter.jpg

 

 

Mezzo_630_570x855_blandare.jpg

 

Mezzo_630_570x855_hogskap.jpg

Tips Välj skräddarsydd förvaring, inte minst för alla småsaker du vill hålla ordning på. Högskåp Plus har ett praktiskt fack på insidan av luckan. Lägg till invändig låda i högskåpet, så har du maxad funktion. 

 

Mezzo_630_1170x780_3.jpg

Tidlöst och sobert med skräddarsydd förvaring.