Trendigt och modernt

Marknadens bredaste tvättställ

Produkter i bild:
Flow 2000 mm betonggrå
Datum:
Februari 2015

Nu finns Vedums badrumsserie Flow även i kulör. I nedtonat grönt och betonggrått skapas ett modernt badrum med drag av industristil. 

– Trendigt och samtidigt tidlöst på ett sätt som är typiskt för oss, säger Niklas Efraimsson, ansvarig för Vedums produktutveckling.

 
1170x780trendigtochmodernt.jpg

Förvaring och sittdel i ett.

Badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner, formgiven för Vedum av Jesper Ståhl.

En nyhet för i år är att Flow, som sedan tidigare finns i vit- eller svartmålad faner och askfaner, nu också kommer i kulör.

– Våra målade miljöer är alltid mycket populära och efterfrågade. Därför är det naturligt för oss att erbjuda också Flow i kulör, säger Vedums produktchef Niklas Efraimsson.

Vedum presenterar nu ett trendigt badrum i lite ruffig industristil med nedtonade gröna och betonggrå kulörer. Samtidigt skapar tvättställets Top Solid-yta och den inbjudande sittdelen en skön vardagsrumskänsla.

– När Vedum pratar om moderna badrum betyder det en avskalad design, speciella material och utvalda kulörer. Tillsammans skapar det en stil som känns samtida – och ändå tidlös. För målet med Vedums badrum är man alltid ska kunna och vilja leva med dem länge, säger Niklas Efraimsson.

570x855trendigtochmodernt.jpg

 

I fokus

Nedtonade gröna och betonggrå kulörer ton i ton med trendig industrikänsla. Marknadens bredaste handfat. Och massor av sitt- och förvaringsutrymme. 
 

Tips

Välj material som håller länge, färgsätt med kulörer du trivs med och planera in förvaringsutrymme för det du vill ha i ditt badrum.
 

Fakta Flow 

Basdrumsserien Flow är designad för Vedum av Jesper Ståhl. Tvättstället med Top Solid-yta finns i bredderna 500, 750, 1000, 1500 och 2000 mm. 
I bredderna 760 och 1010 mm finns tvättställ i porslin. Flow finns i askfaner och vit- eller svartmålad faner och från och med 2015 i målad MDF i vitt eller kulör.
 
1170x780trendigtochmodernt2.jpg

Två meter tvättställ med Top Solid-yta. Designat för Vedum av Jesper Ståhl.

1170x780trendigtochmodernt3.jpg
Nedtonade gröna och betonggrå kulörer ton i ton med trendig industrikänsla.
1170x780trendigtochmodernt4.jpg

Det här badrummet har massor av förvaring. Närmare bestämt sju meter lådor.

1170x780trendigtochmodernt5.jpg

Belysning i lådan och prylfacket för småsaker gör det ännu enklare att snabbt hitta det du behöver.