Harmoniskt badrum i naturnära kulörer

BADRUMSKLASSISKERN FLOW I NY SKOGSGRÖN VARIANT

Produkter i bild:
Badrum Flow 1000 i kulören skogsgrön
Datum:
Oktober 2022

I Vedum är naturen alltid närvarande, vilket märks i såväl kulörer som materialval. En naturnära favorit är kulören skogsgrön som nu tar sig in i ännu en miljö. Denna gång med vår badrumsklassiker Flow, i ett badrum målat i samma nyans.

1170x780-Vedum-Badrum-Flow-10005.jpg

En skogsgrön dröm! De rena linjerna, i kombination med mjuka former och Flows taktila, tunna tvättstället gör miljön vacker och harmonisk.

Flow är skapad av designern Jesper Ståhl för Vedum, och har sedan den lanserades 2009 blivit en favorit. Under årens lopp har den förnyats otaliga gånger, med fler storlekar och bredder, nya material och kulörer. Nu tar den skogsgröna Flow plats i en miljö där ett stilsäkert, ljust terazzogolv möter väggar som även de är skogsgröna, i kombination med en annan av Vedums kulörer – linnebeige.

– Vi ser att målade väggar i badrummet kommer mer och mer, och de kulörer som vi har tagit fram de senaste åren är fantastiskt vackra även på väggarna. Just skogsgrönt har en lugnande effekt på oss, precis som naturen självt. Jag är väldigt förtjust i att kombinera den med andra naturnära kulörer, för att få till en fin harmoni. Till exempel så trivs den fint tillsammans med vår linnebeige och varför inte använda rostbrunt som accentfärg!, säger vår designansvarig Jenny Andersson.

 

570x855-Vedum-Badrum-Flow-1000.jpg

Den runda spegeln Anten är en annan Vedumfavorit som ger ett mjukt och harmoniskt intryck.

570x855-Vedum-Badrum-Flow-10002.jpg

Tips! Rostbrunt är en perfekt accentfärg i en skogsgrön miljö.

1170x780-Vedum-Badrum-Flow-10004.jpg

Ett skogsgrönt hem. Låt kulörer komma igen på väggar, tak och inredning. Eftersom Vedums kulörer utgår från NCS-systemet är det enkelt att låta dem ta plats i hela hemmet. Det är bara fantastin som sätter gränserna!

Badrummet Flow 1000 i skogsgrönt, ligger i anslutning till ett vackert sovrum där Vedums nyhet för i höst: ett exklusivt dressingroom i valnöt är med och bidrar till helheten.

– Framöver handlar det om det personliga och mjuka hemmet. Vi vill att våra hem ska präglas av ett lugn – med naturen nära i såväl materialval som kulörer. Att få in naturmaterial i hemmet skapar en taktil och varm känsla som får oss att må bra. Därför känns det extra roligt att visa upp ett dressingroom i trä, säger Jenny.

 

1170x780-Vedum-Badrum-Flow-1000.jpg

I anslutning till badrummet ligger ett vackert sovrum där ett exklusivt dressingroom i valnöt är med och bidrar till helheten.

1170x780-Vedum-Hostnyheter-2022-4.jpg

Att få in naturmaterial, såsom trä, i hemmet skapar en taktil och varm känsla som får oss att må bra.

570x855-Vedum-Badrum-Flow-1000-Dressingroom2.jpg

Esterluckan i valnöt skapar en känsla av både värme och lyx.

570x855-Vedum-Badrum-Flow-1000-Dressingroom.jpg

Harmoni i hela hemmet! Här har de skogsgröna väggarna i badrummet följt med in i dressingroomet.

Vedums inredning kan användas i hemmets alla rum. Ett köksskåp kan bli en iögonfallande bokhylla, snygg rumsavdelare eller hjälpa dig att organisera ditt hemmakontor. En sittbänk med förvaring passar utmärkt i hallen. En av de stora fördelarna med våra produkter är att de finns i så många olika storlekar och utföranden. Möjligheterna att göra kreativa lösningar är enorma. Det finns alltid något som passar - för alla åldrar och för alla rum!

570x855-Vedum-Badrum-Flow-10003.jpg

 

Badrumsfakta
Badrumsserie: Flow i bredd 1000 i skogsgrön. 
Spegel: Anten Ø900 mm rund med ljuskant.
Hylla: Anno 700 mm i skogsgrön

Se mer av Vedum i hela hemmet
Kök
Barnrum
Hall
Tvättstuga
Dressingroom