Vedums badnyheter är här!

Produkter i bild:
Moa, Thea
Datum:
Februari 2020

Nu lanseras Vedums badrumsnyheter för 2020. Möt Anno, en badrumsserie för det nya decenniet – som trivs i hemmets alla rum. Ledorden har varit tidlösa kvaliteter och möbelkänsla. Dessutom kommer en gammal favorit i ny bredd, och därtill en hel del inredningsdetaljer som kompletterar sortimentet. 

 
1170x780_Anno_Havregul_00.jpg

Vår nya, tidlösa badrumsserie Anno finns i två bredder, 700 mm och 1300 mm. Se mer av Anno här.    

– Anno betyder ”år” på latin och namnet anspelar just på seriens tidlösa kvaliteter. Men vi vill inte definiera ett speciellt år där serien hör hemma, det känns för snävt! Det kan ju i själva verket vara vilket år som helst, beroende på sammanhanget och miljön där Anno används.
För oavsett vilket år det är, och oavsett om miljön är traditionell eller modern, så ska alltid Anno stå för det samtida och tidlösa i rummet, säger Jesper Ståhl, designer på Jesper Design. Läs mer om processen bakom Anno här. 

570X855_Anno_Havregul2.jpg

Förutom tvättställspaket i två olika bredder ingår även högskåp, förvaringsskåp samt vägghylla med konsoler i vår nya badrumsserie Anno. Dom passar lika bra i badrummet som i övriga hemmet!

570x855_Anno_Sandbeige_0.jpg

 

1170x780_Anno_Sandbeige_02.jpg

Tvättställskivan till Anno går att få i kompositsten Sonwy Ibiza eller Turbine Grey med underlimmad porslinsho.  

 

570x855_Anno_Sandbeige_04.jpg

En av årets nyheter är spegeln Grann - en spegel med infälld aluminiumram och dold upphängning. Finns i tre olika bredder. Läs mer om Grann här. 

570x855_Free515_Thea_02.jpg

Förutom Anno, lanseras också storsäljaren Free i den nya bredden 515 mm. Nytt är dessutom att Free kombineras med luckan Thea, som med sin eleganta, smala ram lyfter fram Freeseriens enkla, balanserade formspråk. Även Free är designad för Vedum av Jesper Ståhl. Läs mer om Free här.