Smarta lösningar för ditt badrum

Vedums bästa tips

Datum:
December 2021

Sittvänlig förvaring, hyllor uppåt väggarna och påhittig belysning är några av lösningarna som gör badrummet klokare. Att planera för ett praktiskt och trivsamt badrum handlar om att nyttja ytorna till max. Men hur ska man tänka? Vi listar fyra smarta lösningar i badrummet som maxar rummet utan att tumma på stilen. 

1170x780_smarta_lösningar_bad_.jpg

Vägghyllor är perfekta för den som vill styla badrummet med exempel en grön växt eller ett doftljus.

1. Förvaring uppåt väggarna
Badrummet erbjuder inte sällan alltför lite förvaring, och möjligheterna är dessutom ofta begränsade. Men det finns smarta grepp att ta till! Till exempel att nyttja ytan över toaletten till extra förvaring, eller sätta upp hyllor ovanför toaletten eller toalettdörren.

1170x780_smarta_lösningar_bad_2.jpg

Dolda eluttag – en favorit bland Vedums smarta lösningar. 

2. Mer el i skåp och lådor 
Allt fler elektronikprylar letar sig in i våra badrum. Det är därför klokt att tänka till kring eluttagen. Till exempel att gömma dem i kommodens låda eller i spegelskåpet gör förvaringen praktisk och multifunktionell. Och när vi ändå pratar om det, satsa gärna på lådbelysning! Det gör dina saker enklare att hitta, särskilt mörka och trötta mornar. 

570x855_smarta_lösningar_bad_.jpg

Fäst enkelt knopparna på väggen med en skruv, resultatet blir både fint och stilrent.

570x855_smarta_lösningar_bad_2.jpg

 

3. Knoppa av knopparna
Att skapa enhetlighet och harmoni i badrummet kan ibland kännas svårt. Ett enkelt och förvånansvärt effektfullt sätt är att använda samma knopp såväl på badrumsmöbeln, som till väggförvaring av handdukar eller liknande. 

1170x780_smarta_lösningar_bad_3.jpg

Slå dig ner! Sittbänken kombinerar vårt behov av förvaring med bekvämlighet i badrummet.

4. Sittvänlig förvaring
Sittbänken är trendsäker förvaring och bekvämlighet i ett. En perfekt lösning för många av hemmets rum, så även badrummet. Sittbänken blir till exempel perfekt för förvaring av badrumstextilier, städprodukter eller varför inte hårfönar och rakapparater, som annars tenderar att ta mycket utrymme i badrumsskåpet. Sittbänkarnas längd går att variera efter badrummets förutsättningar

570x855_Vedum-Smarta-tips-tvättstuga.jpg

 

Fler tips från Vedum 

 

Låt oss hjälpa dig skapa ditt drömbadrum!