Hemma hos Villa Sjövik

Foto: Carin Norberg

Produkter i bild:
Kök Stina i specialkulören antikvit
Datum:
April 2021

”Vi ville ha ett klassiskt och stilrent kök. Ett vitt kök där inredningsdetaljerna och väggarna skulle få ge färg och liv till det i övrigt sobra köket. Vi valde ett kök från Vedum då de står för det vi tycker är viktigt – kvalitet och hållbarhet. Ett kök är en stor investering och ingenting man byter i tid och otid”, säger Carin Norberg. Efter 12 år har familjen Norberg fortfarande inte tröttnat på sitt kök. 

 
1170x780_villa_sjovik5.jpg

Med utsikt mot sjön i det lilla samhället Åkers Styckebruk ligger sekelskiftsvillan som fått namnet Villa Sjövik. Där bor Carin Norberg, som driver Instagramkontot @villasjovik, tillsammans med sin familj. När de byggde sitt hus och skulle välja kök föll valet på Vedum. Vi fick kika in i deras hem och där hittade vi helt fantastisk Veduminredning!

570x855_villa_sjovik2.jpg

Carin har valt överskåp som går ända upp till taket och avslutas med en fin taklist. Det skapar bra förvaring, är praktiskt och man slipper städa ovanpå skåpen. Perfekt!

570x855_villa_sjovik4.jpg

 

1170x780_villa_sjovik4.jpg

Ett ombonat kök som inger värme och trygghet. För familjen Norberg är köket en plats där man vill umgås och där kreativiteten ska kunna flöda fritt. 

570x855_villa_sjovik6.jpg

Ljusinsläppet är en av de saker Carin uppskattar mest med sitt kök. 

570x855_villa_sjovik8.jpg

De stora utdragbara lådorna är också en köksfavorit! De ger en bra överblick över innehållet och kan hjälpa till att minska matsvinnet.

570x855_villa_sjovik9.jpg

 

Vi som bor här
Carin Norberg tillsammans med mannen Michael och deras två barn. 

Köksfakta
Luckan Stina i kulören antikvit. Antikvit är inte längre en av Vedums ordinare kulörer, men går att beställa som en specialkulör NCS S 1002-Y. 
Bänkskivan är i körsbärsträ. 
Handtag och knoppar har Carin köpt på egen hand. För ett liknande uttryck rekommenderar vi vårt handtag 31071 Vallmo och knoppen 31124 Vallmo. Båda i tenn.