Välkommen till vår utställning i Linköping

RIKTLINJER GÄLLANDE COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för Region Östergötland och vi anpassar och uppdaterar kontinuerligt våra riktlinjer för besök i enlighet med myndigheternas rekommendationer och pandemilagen. Enligt pandemilagen får max 15 besökare vistas i denna lokal samtidigt. Med anledning av ökad smittspridning är utställningen endast öppen för bokade möten med max två personer per sällskap. Detta gäller fram till den 31/1. Vi återkommer med nya riktlinjer efter det.

Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna in till oss. Tillhör du en riskgrupp eller känner oro för att vistas med andra vänligen kontakta oss så kan vi diskutera ett mötesalternativ som passar. Förutom bokade möten i vår utställning erbjuder vi även möten via telefon, Teams eller liknande. Kontakta oss på telefon: 013-474 64 00 eller mail: linkoping@vedum.se.

Om du vill veta mer om de försiktighetsåtgärder vi vidtar gällande covid-19 i våra utställningar, på vårt kontor och i vår tillverkning kan du läsa mer här.
 

VÅR UTSTÄLLNING I LINKÖPING
I vår utställning kan du få professionell rådgivning om Veduminredning för hela hemmet. Du kan också kontakta oss för en personlig genomgång av ditt nya kök.

I våra utställningar har vi i dagsläget inte någon försäljning av reservdelar och tillbehör. Det kan du enkelt beställa via vår webbshop eller via vår kundtjänst på kundtjanst@vedum.se eller 0512-576 40. Leveransen är naturligtvis lika snabb och säker som alla andra leveranser från Vedum.

Vägbeskrivning icon_map

Med anledning av ökad smittspridning är utställningen endast öppen för bokade möten med max två personer per sällskap. Detta gäller fram till den 31/1. Vi återkommer med nya riktlinjer efter det.

AVVIKANDE ÖPPETTIDER

Onsdagen  5/1 STÄNGT

Trettondagen 6/1 STÄNGT

OBS! From 2022 Ändrade Öppettider:

Måndagar 10:00-19:00

Tisdagar   10:00-18:00

Lördagar   10:00-14:00 

Under juni, juli och augusti har vi stängt på lördagar.
 

 

Boka tid i vår utställning

Välkommen att boka en tid mån-fre för köksrådgivning i vår utställning. För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig svara på några frågor nedan. Har du frågor om vårt sortiment? Kontakta kundtjänst på 0512-576 40 eller kundtjanst@vedum.se

I samband med att du bokar tid för köksrådgivning så behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden såsom att genomföra rådgivningen och lämna priser. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy. Om du har frågor som är relaterade till hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på adressen personuppgifter@vedum.se