Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Ester valnöt. 
HANDTAG 31036 läder brun/krom cc 128. 
GOLV Golvabia, Sandford blond. 
VÄGGAR NCS S 2005-G80Y, NCS S 6005-G20Y.

Mer info om denna miljö

Ester valnöt NYHET

Varmt, ombonat, lyxigt – och ändå funktionellt. Luckan Ester i valnöt används här för att skapa ett dressingroom som är något utöver det vanliga. Massor av förvaring och praktiska lösningar som belysning över spegel, sittbänk och halvhög vägg/huvudgavel som skapar rum-i-rummet utan att störa det öppna intrycket. Hotellkänsla fast ni är hemma.

Skapa din egen garderob

Skapa ditt eget kök Boka tid för ett personligt möte

Film

Se mer Förvaringsmiljöer

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Ester valnöt NYHET

 • ESTEREK

  EK

 • VALNÖT

  VALNÖT

 • EK VITPIGMENTERAD

  EK VITPIGMENTERAD

 • EK VARMGRÅ

  EK VARMGRÅ

 • EK BETÅNGGRÅ

  EK BETONGGRÅ

 • SVARTPIGMENTERAD EK

  EK SVARTPIGMENTERAD

Skötsel

Generellt gäller att du rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. 

Ester luckval

Spegellucka med ram i 19 mm massivt trä och fanerad spegel, svagt rundad kant. Levereras i ek vitpigmenterad och ek natur som är Svanenmärkta samt ek svartpigmenterad, valnöt eller ek täckmålad i varmgrå eller betonggrå. Stående trämönster på luckor och lådfronter. Finns också i vitrin med spröjs och klarglas eller gråtonat glas, kan även kombineras med vitrin Molly. 

En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

Luckprofiler_Ester.jpg

Prisgrupp ek natur 8, ek vitpigmenterad och ek svartpigmenterad 9, valnöt 10 / Kantprofil
 

Svanenmarkt_licVedum_RGB_webb_99x100.jpg Ek natur och ek vitpigmentead. (Ej ek svartpigmenterad, täckmålad ek eller valnöt)

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera din förvaring.  I Vedums webbshop kan du enkelt komplettera ditt kök och badrum, din tvättstuga och dina garderober. Här får du snabbt en bra överblick av vårt tillbehörssortiment och detaljerad information om produkterna. Du kan även beställa ett urval av kompletta garderober som levereras monterade.

400x400pxkatalog2.jpg

Nedladdningsbara PDF-filer


Beställ din garderob direkt i vår webbshop!

Våra tvättstugor är funktionella rum där det är trevligt att vistas, och där de osynliga lösningarna gör inredningen till en praktisk vardagsdröm.

Klassiskt, skandinaviskt eller modernt? Vi har kök för alla stilar. Varje stil har sitt eget distinkta uttryck, men samma höga Vedumkvalitet. Utgå från ett kök som du gillar, skräddarsy det sedan efter utrymme, behov och smak, och komplettera med tillbehör som du älskar.