Vi hjälper dig på vägen

Det är mycket att ta hänsyn till när du ska planera ditt nya badrum – drömmar och visioner, praktiska frågor och nödvändiga funktioner. Och det gäller oavsett om du bygger helt nytt eller renoverar. Eftersom det ställs en hel del speciella krav på badrum är det viktigt att tänka igenom allt från grunden. För att göra det enklare för dig bjuder vi här på lite kunskap om badrumsplanering.

Hitta inspirationen hos oss

Den bästa starten på ett badrumsprojekt är att samla på sig så mycket inspiration som möjligt. Passa på att undersöka hur andra gjort och vilka möjligheter som finns. Bläddra i vår badrumskatalog, följ oss på instagram @vedumkokochbad och titta här på vår hemsida. Du är också välkommen in till någon av våra återförsäljare runtom i landet eller till våra egna utställningar i Göteborg, Malmö, Stockholm, Linköping, Uppsala och Vedum.

Det är roligt att planera

Nästa steg är att fundera på hur badrummet ska se ut och hur det ska användas. Vilka drömmar och visioner har du och din familj om ert nya badrum? Hur ska rummet disponeras – och vad kan du absolut inte vara utan för att det ska fungera praktiskt? Försök att tänka bort begränsningarna och se möjligheterna.

Långsiktigt val

När du väljer inredning är det viktigt hur den ser ut. Det ska vara rätt stil, rätt design och rätt känsla. Men lika viktigt är sådant som du inte ser och märker vid första anblicken. Som smarta inredningslösningar, genomtänkta funktioner och förstås den långsiktiga kvaliteten. Vi hjälper dig att tänka på helheten.

Våra personliga favoriter

Vedum har ett brett sortiment för olika stilar och personligheter, för att du ska hitta något som passar dig. Men ibland kan just det göra det svårt att välja. Därför har vi tagit fram några personliga favoriter och utvalda kombinationer som förhoppningsvis kan guida dig i rätt riktning. Du hittar dem nedan i ett samlat dokument. 

Vi levererar våra produkter i tid

Större delen av vårt badrumssortiment levererar vi inom åtta dagar. Ett fåtal produkter tar lite längre tid att få, men oavsett får du alltid exakt information om när din leverans kommer.

Monterade produkter sparar tid

Alla våra skåp levererar vi monterade. På det sättet sparar du tid och pengar och vet att allt är riktigt gjort. För att det också ska vara enkelt att sätta upp skåpen på väggarna har våra produkter praktiska upphängningsskenor och enkla metoder för finjustering. Tvättställsskivor och några få detaljer levereras separat för montering på plats.

Ett hållbart badrum

Luckorna Nora grå, Nora vit och Elsa är Svanenmärkta. Svanen är den officiella miljömärkningen i Norden och en av världens tuffaste miljö- och kvalitetsmärkningar. Vi är också ISOcertifierade enligt 9001:2015 och 14001:2015.

15 års funktionsgaranti

Det är viktigt för oss att din nya badrumsinredning motsvarar dina förväntningar. 2014 införde vi 15 års funktionsgaranti på skåpstommar, lådor och gångjärn. Vårt viktigaste mått på kvalitet är nöjda kunder.

Komplettering

I vår webbshop är det enkelt att komplettera ditt badrum med tillbehör.

Filer